Du kan få hjälp vårdvalet psykoterapi kbt kort pdt lång

Går Livet i grått? Är ingenting roligt längre? Trivs du inte med ditt liv? Sover och äter du dåligt? Har du gått upp eller ner mycket i vikt? Tröstäter du?Vill du inte leva längre ? du kan söka hjälp via vårdvalet psykoterapi. Då kontaktar din vårdcentral för att få en remiss från din läkare för att få komma till mig.

Då ingår detta i högkostnadsskyddet.

Om du har några av dessa symtomen så bör du ta det på allvar och söka hjälp. Chansen att må bättre med hjälp är mycket stor.

Du har kanske fått en depression! Ofta så räcker det med samtal vid lätta till medelsvåra depressioner. Det kan också vara att du behöver hjälp med mediciner från en läkare.

Många som har gått i samtal eller terapi hos mig mår bättre och har kunnat uppnå en del av de mål de vill i livet.

De som har haft depression mår bättre och har börjat arbeta igen. De som har haft social fobi och inte kunnat lämna hemmet kan nu gå och handla, ut och gå, umgås med släkten.

De som har haft ångest eller panikångest kan nu stå framför andra och prata, klara av många situationer som tidigare var omöjligt. Många har fått ett bättre självförtroende och börjat läsa, byta jobb, träna, äta hälsosamt och på köpet förlorat en del onödiga kilon.

Har du problem i familjen med konflikter? Ni förstår inte varandra längre. Ni grälar mycket. Missförstånd och dålig kommunikation ställer till det mycket i onödan. Det känns kanske som om ni glider ifrån varandra? Lusten och intresset är borta? Känner du dig dåligt behandlad av din partner?Har ni inga gemensamma intressen längre? Du får ta mycket ansvar själv för familj och barn. Det är också jobbigt och påfrestande om din partner inte mår bra på något sätt som sjukdom eller missbruk.

Det kanske är släkt eller vänner som är problemet? Det kanske är arbetet, arbetskamraterna eller chefen som är problemet. Du känner dig inte värderad för det du gör eller säger. Är stämningen otrevlig med mycket konflikter. Kom innan du blir sjuk av detta så du kan få en chans att hantera detta.

Privat och företag

Förutom det så kan jag erbjuda dig som kommer privat och via ett företag:

 

Handledning

Hypnos

Nätterapi

 

Coaching :

Vill du förändra något för övrigt i ditt liv som du inte är nöjd med. Utvecklas personligen eller proffessionellt. Det kan vara allt från att börja träna, att förändra vikten, att förändra ett missbruk av droger eller mat eller socker.

 

Familjeterapi

Har du problem i familjen med konflikter? Ni förstår inte varandra längre. Ni grälar mycket. Missförstånd och dålig kommunikation ställer till det mycket i onödan. Det känns kanske som om ni glider ifrån varandra? Lusten och intresset är borta? Känner du dig dåligt behandlad av din partner?Har ni inga gemensamma intressen längre? Du får ta mycket ansvar själv för familj och barn. Du/ni behöver familjeterapi. Kom innan det är för sent. Ju längre ni väntar desto svårare är det att reparera relationen.

Referenser:

” Det var bra. Jag har fått många verktyg som jag kan använda mig av.”

 

” Jag mår mycket bättre och isolerar mig inte längre i familjen.”

 

” Jag har insett att jag har svårt att ta tag i saker och gärna skjuter upp det som måste göras.”

 

” Det är jobbigt med konflikter så jag försöker avvakta för att det ska lösa sig ändå.”

 

” När det verkligen gäller kan jag ta svåra beslut”

 

” Trots allt så väljer jag tryggheten framför nytt. Nu vet jag vilka konsekvenser det får och blir inte offer längre.”

 

“När jag först klev in i Mimi Hafströms samtalsrum var jag osäker på om terapi var något för mig. Ett par dåliga introduktioner till samtalsterapi i det förflutna, som lett till avhopp, hade gjort mig negativt inställd. Min stolthet stod också i vägen, tidigt hade jag bestämt mig för “mitt liv ska jag klara utan någon annans hjälp”. Nu ångrar jag inte att jag gav Mimi en chans att vägleda mig och mig själv en chans att ta emot den hjälpen som underlättade min vardag.

 

Mimi gjorde mig mer medveten om var mina svårigheter härstammade ifrån vilket gav mig en klarare bild över varför mitt känsloliv såg ut som det gjorde och varför skuld och skam inte hör hemma i mitt liv. Timmarna med Mimi gav mig mer mod och en mental trygghet som ingen annan kunde ge mig varken vänner, pojkvänner eller familjemedlemmar.” LM

 

Kontakta mig: mimi.hafstrom@gmail.com

Kostnader:

Vårdvalet Psykoterapi Högkostnadsskydd max 1150 kr/år för all sjukvård. 200 kr/gång.
Privat 45 minuter 900 kr
60 minuter 1250 kr
Rabatt för studenter, långtidsjukskrivna och pensionärer som kommer privat. pris 700 kr/gång.

 

Du kan alltid ställa en fråga gratis.

Vill du hellre ha terapi på nätet för att du befinner dig långt ifrån hjälp, hemorten eller hemlandet. Då kan du maila, chatta, ringa eller prata med mig via Skype i stället.
Du kan boka och betala för dessa tjänster direkt på min kontaktsida.